تفاوت دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک و نیمه اتوماتیک
دستگاههایی که برای پر کردن مایعات یا پودرها در ظروف با ابعاد مختلف استفاده میشوند، دستگاه پرکن نامیده میشوند. این دستگاهها ابزار مهمی برای فرآیند بستهبندی در صنایع مختلفی مانند دارویی، شیمیایی، کشاورزی، غذایی و غیره هستند. دستگاه پرکن مایعات برای مشاغل ضروری، مفید هستند زیرا پر کردن به خودی خود یک کار بسیار چالش برانگیز و زمان بر است که امروزه به واسطه دستگاهها پر کردن به راحتی و با سرعت بالا انجام میشود و از سرریز و هدر رفتن غیر ضروری جلوگیری میکند.
یکنواختی در پر کردن نیز میتواند یکی دیگر از مشکلاتی است که در فرآیندهای پر کردن دستی به درستی انجام نمیشود. از این رو دستگاههای خاصی به نام دستگاه پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در فرآیندهای بسته بندی صنعتی به کار گرفته میشوند. اگر هنوز هم از روشهای پرکن دستی استفاده میکنید، وقت آن رسیده است که در مورد تفاوت دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک و دستگاه پرکن مایعات نیمه اتوماتیک اطلاعات بیشتری بدست آورید. ما در این مقاله به شما کمک میکنیم تا اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید، پس تا انتها مقاله با ما همراه باشید.
دستگاه پرکن اتوماتیک
دستگاههای پرکن اتوماتیک از نظر عملکرد و بهره وری بهترین هستند. این دستگاهها در مقایسه با دستگاههای پرکن سنتی گزینه منحصر به فردی برای کسب و کار شما میباشند. این دستگاه ابزاری عالی در صنایع مختلفی مانند مواد شیمیایی، غذایی و غیره هستند. امروزه سرعت دستگاه های پرکن اتوماتیک به ماهیت مایعات، قطر و ارتفاع ظرف و حجم پر کردن بستگی دارد. در دستگاه پرکن اتوماتیک، ورودی و خروجی ظروف به طور اتوماتیک کار میکند.
اپراتور بطری هایی را که قرار است پر شوند روی نوار نقاله قرار می دهد و سپس نوار نقاله بطری ها را به پایین دست و داخل ماشین حرکت می دهد بطری ها بر روی نوار نقاله سازماندهی میشوند. پر کردن اتوماتیک بسته به تعداد نازل دستگاه پرکن شما دارد که می تواند به گونه ای تنظیم شود که یک یا چند بطری را به طور همزمان پر کند.
با رها شدن بطریها در قسمت پر کردن، حسگر بطری ها را میبیند و به طور خودکار فرآیند پر کردن آغاز میشود. هنگامی که زمان پر شدن سپری شد، به طور اتوماتیک بطری های پر شده به سمت پایین دست روی نوار نقاله حرکت میکنند و سپس دسته جدیدی از ظروف برای پر شدن وارد دستگاه میشود.
دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک
دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک برای پر کردن محصولات مایع و جامد طراحی شده است. این دستگاه عملکرد و قابلیت عالی را ارائه میدهد که می توان پرکن نیمه اتوماتیک را بر اساس همان اصول پرکن اتوماتیک تولید کرد. بنابراین تجهیزات نیمه اتوماتیک می تواند از اصل سرریز، اصل گرانش، پر کردن پیستون یا هر روش دیگری که برای تولید خودکار کاربرد دارد استفاده کند.
این بدان معناست که ماشین های نیمه اتوماتیک می توانند محصولات مایع و خشک را در ظروف گوناگون پر کنند. تفاوت پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک این است که پرکن اتوماتیک ظروف را بدون کمک اپراتور به داخل قسمت پرکن میفرستد، در حالی که دستگاه نیمه اتوماتیک به مقداری کار دستی نیاز دارند و به وسیله اپراتور ظرفها درون دستگاه نقاله گذاشته میشود.
مزایا و معایب انواع دستگاه پرکن مایعات
دستگاههای پرکن مایعات با ارائه عملکرد ساده، استفاده آسان، فرآیند سریع و پر کردن کارآمد با حداقل ضایعات، در بازار صنایع به موفقیت رسیده است. دلیل این موفقیت داشتن مزایا بسیار و معایب ناچیز است. انواع دستگاه پرکن مایعات فرایند پرکردن را سریعتر میسازند. بنابراین به صرفهجویی در زمان زیادی برای کاربران کمک میکند در نتیجه باعث کاهش هزینه های نیروی کار و تولید در واحدهای تولیدی و بسته بندی می شود.
دستگاه پرکن مایعات ازسیستم بدون بطری بدون پر کردن استفاده میکند که موجب صرفه جویی در انرژی و کاهش هدر رفتن محصول در طول فرآیند میشود.. انواع دستگاه پرکن مایعات برای عملیات پر کردن دقیق و ثابت طراحی شده است.
معایب دستگاه پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک
همانطور که در بالا اشاره کردیم دستگاه پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک مزایای بسیاری را دارا هستند. اما بهتر است با معایب این دستگاهها نیزآشنا شوید تا به درک درستی از تفاوت دستگاه پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک برسید.
- دستگاه پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک ممکن است دارای محدودیتهای هستند که قابلیت ارتقا برای آنها امکان پذیر نیست.
- دستگاهها باید توسط یک نفر اداره شود. درپرکن تمام اتوماتیک یک نفر برای کارکردن نیاز است اما درنیمه اتوماتیک اپراتور کار بیشتری را باید انجام دهد.
- برای سرمایه گذاری اولیه هزینه زیادی مورد نیاز است. البته سرمایهگذاری اولیه مورد نیاز دستگاه اتوماتیک معمولاً بیشتر از سرمایهگذاری مورد نیاز برای یک دستگاه نیمه اتوماتیک است.
- دستگاه اتوماتیک معمولاً فضای بیشتری را نسبت به دستگاه نیمه اتوماتیک اشغال میکند.
- نصب دستگاهها باید توسط یک تکنسین مجرب که توسط سازنده فرستاده شده است انجام شود.
نکته پایانی
همانطور که در مقاله بالا به عرض شما رساندیم، دستگاه پرکن در فرمتها و مشخصات مختلف موجود است که می توانید متناسب با نیازهای بسته بندی در صنایع مختلف استفاده کنید. همچنین این دستگاهها برای پر کردن ظروف با اشکال و اندازههای مختلف تولید میشوند. بنابراین با یک دستگاه پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک می توان از سرعت پر کردن مایعات یا پودرها در ظروف بدون هدر رفتن اطمینان حاصل کنید.
شما در رادان ماشین می توانید یک دستگاه پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک مناسب با نیازهای خود سفارش دهید. این شرکت یک تامین کننده قابل اعتماد ماشین آلات است و مطمئن ترین دستگاهها را با قیمت مقرون به صرفه طراحی و با کیفیت بالا به بازار عرضه میکند. از توصیههای بهترین سازندگان ماشین آلات صنعتی شرکت رادان ماشین استفاده کنید تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید.
حال به نظر شما تفاوت دستگاه پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در چیست؟ ممنون میشویم اطلاعات خود را در این زمینه در اختیار ما قرار دهید تا مطالب را بروزسانی کنیم.
سوالات متداول
دستگاه پرکن چیست؟
دستگاه پرکن ماشین آلات بسته بندی برای پر کردن محصول در ظروف مانند بطری است. نوع دستگاه پرکن بستگی به مایع و پودر بودن مواد اولیه دارد که در انواع مختلفی تولید میشود.
چند نوع دستگاه پرکن وجود دارد؟
3نوع _ دستی، نیمه اتوماتیک، تمام اتوماتیک
دستگاه پرکن برای بسته بندی کدام ظروف مناسب است؟
این دستگاهها برای پر کردن ظروف با اشکال و اندازههای مختلف تولید میشوند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.